3* Bazaar of baghdad, 3 * revised Underground sea

De plek om jouw 'haves' en 'wants' lijst te plaatsen. In dit forum kun je Magic: the Gathering kaarten met anderen ruilen.

Moderator: Admins & Moderators

Plaats reactie
engelsman
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: di jan 02, 2018 2:14 pm

3* Bazaar of baghdad, 3 * revised Underground sea

Bericht door engelsman » di jan 02, 2018 2:45 pm

Hallo allemaal,

ik wil langzaam de duurste kaarten uit mijn verzameling verkopen, ik heb foto's gemaakt van de eerste 6 die te koop zijn, om te zien of er interesse is en of het wat oplevert.

ik heb 3 bazaar of baghdads en 3 underground sea te koop, waarvan 1 underground sea met handtekening van de artiest. De bazaar of baghdad kaarten zijn alledrie NM/M, van de underground sea zijn er volgens mij 2 NM/M, 1 is gespeeld zonder hoesje. De foto's van de kaarten zijn te zien op:

http://www.studiosluisstraat.nl/mtg/voorkant.jpg
http://www.studiosluisstraat.nl/mtg/achterkant.jpg

Ik hoor het graag als iemand geinteresseerd is! Bezichtigen kan in Amsterdam.

Gebruikersavatar
pi
Archmage
Berichten: 9182
Lid geworden op: ma apr 01, 2002 11:00 am
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: 3* Bazaar of baghdad, 3 * revised Underground sea

Bericht door pi » wo jan 03, 2018 10:40 am

Hoi,

ik heb deze kaarten al en volgens mij is hier verder niemand actief die zoveel zou besteden aan Magic. Ik zou alleen geintresseerd zijn als het een zeer goede deal was. Ik zou adviseren ze op Marktplaats te zetten of op MCM aan te bieden.

Wel een paar opmerkingen om je te helpen:
- voor zulke dure kaarten in mooie staat zul je al snel te maken hebben met kritische graders, de foto's zijn niet heel goed, maar voor mij oogt geen van de kaarten NM en ik denk niet dat dat allemaal aan de foto's ligt.
- de middelste Bazaar lijkt een beetje anders van kleur zowel op de voor- als achterkant, ik zie op de andere 2 ook veel duidelijker het normale printpatroon voor Magic kaarten. De foto is niet goed genoeg om te concluderen of hij echt of nep is, maar ik zou zeker kijken of je kunt regelen dat iemand met ervaring met zulke dingen checkt of hij wel echt is. Ik zou het kunnen, maar ik zou Michiel Smit (van Nedermagic) proberen want die heeft meer naamsbekendheid en dan kun je daar naar verwijzen. Hij woont net over de grens met Amstelveen dus ook niet heel ver van je vandaan.

Veel succes!
Je kunt een bijdrage doen aan de kosten van dit forum via deze link.

Plaats reactie